Tot ce trebuie sa stim despre mopul rotativ cu pedala

In postul de astazi dorim sa vorbim despre un produs pe care probabil il vedeti in reclame: mopul rotativ. Scopul nostru este sa va aratam toate caracteristicile unui mop rotativ si sa trageti propria concluzie.

CE ESTE UN MOP ROTATIV CU PEDALA?

Caracteristica principala a unui mop rotativ este sistemul sau de drenare, constand dintr-un cilindru in care vom plasa mopul si cu o pedala, acest cilindru se va roti astfel incat toata apa absorbita sa se scurga.

Avantaje ale unui mop rotativ cu pedala

Principalul avantaj consta in reducerea efortului de drenaj. Cu o miscare simpla a piciorului (ca si cum ar fi pedala unei masini, dar mult mai delicata), putem scurge mopul in modul nostru, tinandu-l cu mana. Astfel, evitam arcuirea spatelui, care se face de obicei pentru a scurge mopul traditional si care poate cauza leziuni pe termen lung.

Cel mai bun mop rotativ cu pedala

Pe piata sunt disponibile mai multe mopuri rotative oferite de diferite marci si la diferite preturi. Sigur ca unele lucreaza foarte bine si altele nu atat de bine. Gama de produse profesionale de calitate se remarca prin calitatea si durabilitatea acestora, doua dintre caracteristicile principale ale unui mop rotativ cu pedala. In plus, sistemul drenat, este un mop format 100% din microfibra iar forma traditionala triunghiulara va permite sa ajunga la colturi, fara probleme.

Cum folosim un mop rotativ cu pedala

Acum, cand stim elementele setului de spalare, sa vedem cum sa il folosim, usor si simplu:

Umpleti galeata la marcajul maxim

In interior, veti gasi un semn care indica volumul maxim de apa. Va recomandam sa nu umpleti galeata mai mult decat trebuie, daca faceti acest lucru, apa excesiva poate intra in mecanism si poate duce la oxidarea mecanismului pedalei de scurgere.

Odata ce aveti galeata plina cu apa si ati inclus produsul de curatare pe care doriti sa-l utilizati, respectand mereu instructiunile producatorului de dozare, incepem procesul prin udarea mopului.

Asezati mopul drept in drenaj

Apasati pedala

Odata ce mopul este in drenaj, apasati pedala din partea inferioara astfel incat sa se roteasca si sa indeparteze excesul de apa din fibre. In functie de numarul de apasari, nivelul de scurgere va fi mai mare sau mai mic, va recomandam sa apasati de 3 sau 4 ori pentru o scurgere optima.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *